Hexa och Luna
Hexa och Luna
Erax och jag
Erax och jag

djurkommunikation

Pratar du djurspråk eller behöver du tolk?
Att tömma sitt sinne, stänga ute sina egna tankar för att kunna se och lyssna till de bilder, tankar och känslor som djuren förmedlar, det är djurkommunikation. Som djurägare kan du få svar och förklaringar på varför ditt djur är och beter sig på ett visst sätt. Beteendeproblem kan bero på stress, oro, understmulans, överstimulans mm. Genom att få reda på hur djuret själv ser på sin situation får du som djurägare möjlighet att tillsammans med ditt djur jobba aktivt för att nå lösningar. Att man behandlar sina djur med respekt och ger dom trygghet och kärlek ser jag som en självklarhet! 
Jag hjälper gärna till och pratar med ditt djur, antingen på distans eller på plats inom Sala - Västerås. Vid sjukdom ser jag som en självklarhet att veterinär har kontaktats i första hand. Behöver du en djurtolk neråt i landet rekommenderar jag varmt Maria Montelius Grifó på Oscarsgården i Mjöhult.

Ca. en timme. Kostnad 500 kr. Vid hembesök tillkommer milersättning. 

Erax
Erax
DJURHEALING
Jag kan även hjälpa djur till ett bättre mående genom att kombinera djurkommunikation med healing - även kristallhealing. Denna form av behandling är inriktad på djurets helhetsbild och dess själsliga och fysiska mående och hjälper djuret att återställa energibalansen. Kristaller är ett fantastiskt komplement och lindrar värk och andra inflammatoriska tillstånd och går på den direkta underliggande orsaken.

Ca en timme. Kostnad 500 kr.

 
Izka
Izka
Animalia energiessenser i samarbete med Oscarsgården är till för alla men djur och barn har en fantastisk förmåga att reagera på dessa positiva energier väldigt snabbt. Det finns droppar för alla känslomässiga stämningar och via kommunikation och eller healing får jag svar på hur djuret mår och vilka känslor man bör arbeta med. Dropparna är helt ofarliga och kan användas av alla. De passar även bra ihop med vanliga läkemedel.

Ca. en timme. Kostnad 500 kr.´inklusive droppar
.
Catman
Catman
HOMEOPATI
Jag kan erbjuda behandling för lättare problem. Tanken bakom homeopatin är att lika botar lika och medlen består endast av naturliga ämnen från växt- djur- och mineralriket. Det är av största vikt att vi frångår rutinmässigt utskrivande av antibiotika eftersom det upptäckts djur med antibiotikaresistenta bakterier, Våra djur behöver andra alternativ! Du får fylla i ett formulär där jag ställer frågor om ditt djur. Därefter tar jag ut ett homeopatmedel som passar.

Ca. en timme. Kostnad 500 kr inklusive homeopatmedel.