Våra behandlingar

regndroppsmassage

En härligt, balanserande, renande och avslappnande massage med 9 av Young Livnings Essentiella oljor. Regndroppstekniken balanserar kroppen genom dess avslappnande och milda applikationer. Genom massage på fötternas vita flex zoner och fjäderlätta strykningar över ryggen, med de kraftfulla oljorna, sätts en avslappnings- och reningsprocess av kroppen igång. Det unika med denna behandling är dess kraftfulla effekt, då bara essentiella oljor av terapeutisk grad används. Bara 2 % av jordens essentiella oljor sägs vara av terapeutisk grad, och det är Young Livings minutiöst kontrollerade oljor. De 9 oljor som används vid denna behandling bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer. Kan vara välgörande för dig som är stressad, har värk, reumatisk värk, fibromyalgi, nedsatt immunförsvar eller för att bara få en skön behandling där du är i centrum.
Massagen tar ca 45 minuter. Kostnad 500 kr.

 

kristallhealing

Foto hea massage & healing Foto hea massage & healing

Vår kropp innehåller stora mängder kiseldioxid i form av flytande kristaller. Den största ansamlingen finns i hjärnan men också i blodplasman och i nervsystemet. Detta kan vara en orsak till att vi reagerar så lätt på kristaller. Kristallens svängning är alltid konstant, så när vi använer en kristall förändras istället vi genom att vår vibration, successivt närmar sig kristallens, för att slutligen komma i harmoni med den. Kristaller kan bland annat vidga vårat medvetande, aktivera våran intuition, skärpa sinnet och intellektet, fokusera våra helande förmågor, stärka vårat nervsystem och vårat energifält. Kristaller har visat sig ha en stark effekt på energifält som omger våran kropp. När våra energier har råkat i obalans kan vi använda kristaller för att korrigera och återställa harmonin. Uppstår en blockering i energifältet påverkas våra inre organ som kommer i obalans, vi känner oss trötta, kraftlösa och blir lättare sjuka. Med hjälp av kristaller löser jag upp blockeringen och för tillbaka balanserade energier. Genom denna behandling stimuleras återuppbyggnaden av energifältet och nya celler kan börja bildas i våran kropp. Vad som är specifikt med kristallerna och deras användningsområden beror på att de kan sägas vara koncentrerad energi. All materia är energi, allt liv är energi fysiskt som andligt. Under en kristallbehandling känner jag av dina energifält och väljer kristaller utifrån dig och dina behov.
Behandlingen tar ca 45 minuter. Kostnad 500 kr.

 

regression

Foto Anneli Holm Foto Anneli Holm

REGRESSION
En resa tillbaka till tidigare liv för att söka orsak och verkan av problem i det nuvarande livet som man inte rår på och kommer åt. Man går aktivt in för att lösa problemen i det liv där det hör hemma, tacka för insikten och sedan lämna det där. Resultatet blir en djupare insikt och genom att vi förstår vad problemen bottnar i får vi också nycklar som vi kan jobba vidare med.
En mycket kraftfull terapiform.


En regression tar ca 2 timmar. Kostnad 900 kr.

taktilmassage

Foto Anneli Holm Foto Anneli Holm

TAKTILMASSAGE
Taktilmasssage är en mjuk beröringsmassage och en medveten beröring av huden- kroppens största organ. Den ges med strykningar och lätta tryck som utförs likadant varje gång. Taktilmassagen aktiverar kroppens oxytocin – må bra hormon och bidrar till att bli medveten om och känna kroppens fysiska gränser. Massagen bidrar till: bättre sömn, lindring av smärta, fördjupad andning, förbättrad cirkulation, bättre näringsupptag, förbättrad mag- och tarmfunktion, ökad kroppsuppfattning, stärka jaguppfattningen, öka initiativförmågan, minskad aggressivitet, minskad stress, och kan balansera blodtrycket. Effekten av massagen håller i sig länge, upp till tre veckor är inte ovanligt. Massageolja används vid behandlingen och eteriska oljor kan tillsättas vid behov.

Behandlingen tar ca 1 timme. Kostnad 500 kr
 

hotstonemassage

Vägledd meditation

Foto Anneli Holm Foto Anneli Holm
En vägledd meditation anpassad för dig, där du reser för att få kontakt med din skyddsguid eller ditt kraftdjur. Jag använder kristaller och essenser beroende på av vad som kommer upp under resan.Ca 45 minuter Kostnad 500 kr.

trumresor

Mer information kommer inom kort.
Är ni minst fyra personer så anordnar jag en trumresa.
Pris per person 150 kr.

Reiki och healing

REIKI
ReiKi är en japansk healingform som betyder universell livskraft Rei - högre intelligens, Ki – livskraft.. ReiKi är en avslappnande och balanserande energi som påskyndar kroppens egen läkandeprocess och fyller på våra uttömda energiförråd. ReiKi är förebyggande friskvård med en naturlig healingmetod för kropp och själ. Behandlingen sker genom olika handpositioner som förflyttas över kroppen efter ett bestämt mönster. Undanträngda känslor kommer ofta upp till ytan vid en behandling så att man kan släppa dem och gå vidare.

Ca 45 minuter Kostnad 500 kr..